Legice u kuhinji - portal o dobroj papici

Kako iskorisiti običan sapun

objavljeno 12 Rujan 2014 od

Sapun je zapravo multifunkcionalan proizvod i osim što vam može pomoći da se operete, probajte ga iskoristiti i na sljedeće načine:

- Ako vas nerviraju bubice koje ne nakupljaju na lišću i cvijeću, sapun je idealan proizvod za njihovo uklanjanje. Naribajte pola sapuna pa to ubacite u flašu s vodom. Mješavinu stavite u posudu s raspršivačem i prskajte listove i cvjetove biljaka.

- Insekti ne vole sapun. Ako vas je ubo komarac i ne možete izdržati svrbež, samo mjesto uboda protrljajte s malo navlaženog sapuna.

- ubacite ga u ladice i ormare s odjećom kako bi izbjegli ustajali miris

- ako imate problema s neugodnim mirisima u obući, u svaku cipelu stavite po jedan sapun i ostavite preko noći. Ujutro ćete se iznenaditi.

- ako imate problema s patentim zatvaračem, sapun će vam tu pomoći tako što ćete ga natrljati po zupcima patenta i onda probati povući.

- ako ne volite koristiti rukavicu u vrtu, prije nego se bacite na čupkanje i kopanje, noktima prijeđite po suhom sapunu. Dopustite da se nagomila ispod nokta jer onda tu neće moći ući prljavština.

Sanda

Sanda

"Jedna od lijepih stvari u životu je što imamo pravo stati, ma što radili, i posvetiti svoju pažnju hrani." Luciano Pavarotti

Ostavi komentar

Zadnje objavljeno

Najviše čitano

Vi ste ovdje:Naslovnica Savjeti Korisni savjeti Kako iskorisiti običan sapun